Как да направите профила си като на звездите

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Как да направите профила си като на звездите

Искаш последователи, искаш слава и обожатели. Но как да направиш профила си като на богатите и известните? За това пише каналът на Михаела Самарджиева във vbox7.

Започни с името

За да си в тренда на всички популярни лица добави в името на профила си пояснението „official“. То е като мантра, че не си случаен и като доказателство, че хиляди хора те копират и това е единственото място, където феновете ти могат да получат информация от извора.

Последвай правилните хора

Последвай всички известни, но без да пишеш сърчица под снимките им. Забрави фенското поведение, а се дръж с тях сякаш сте на едно ниво и до вчера сте си пили заедно кафето. Ако някой види, че си приятел със звезда, чалга певица и плеймейтка у нас, но очевидно не си болен фен, тогава всички ще решат, че и ти си част от групата на турбо известните.

Малкото е повече

Следи за цветовете, снимките и цялостната визия на профила си. Твърде много кич не е добре, но секси полуголи снимки на фона на изискан лукс винаги крещят – класа! Добре е да си загадъчен – с малко думи, правилните хаштагове и доза поведение тип „над нещата“. Ако твърде много се напъваш ще си личи, затова не забравяй – ти си звездата, за твоите последователи е чест, че могат да те следват и профила ти го доказва.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Руското МВнР: Русия е готова за мир

Руското МВнР: Русия е готова за мир Руското външно министерство заяви, че Русия е готова за мир и прекратяване на кръвопролитията, съобщава ТАСС. Русия обяснява, че няма да спекулира с причините, поради които украинската делегация все още не е пристигнала в Гомел, коментира заместник-министърът на външните работи Андрей Руденко, цитиран […]