Военният министър на Украйна: Къде са тези, дето щяха да влязат в Киев за 2 часа?!

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Военният министър на Украйна: Къде са тези, дето щяха да влязат в Киев за 2 часа?!

Министърът на отбраната на Украйна Алексий Резников разказа как украинската армия „отблъсква нашествениците“ в продължение на 72 часа.

Изявлението му е публикувано във Фейсбук.

„Три дни, които завинаги промениха страната ни и света. Къде са всички онези, които обещаваха да превземат Киев за 2 часа? Къде са? Не ги виждам. Чувам само как се оправдават. Граничари, безкористни спасители, надеждни полицаи, неуморни медицински ангели, всички, които изпълняват дълга си.

Виждам хиляди и хиляди граждани, които са вдигнали оръжие, влязоха в редиците на териториалната отбрана и се бият. За бъдещето на техните деца и внуци. За тези, които са обичани. За паметта на техните предци. За вашата държава. Всички те виждат, целият свят! Предстоят още много изпитания. Но сега не сме единствените, които вярват в нашата победа“, написа Резников.

Той отбеляза, че мнозина по света най-накрая са преодолели страха си и са решили да предизвикат Кремъл.

„Всеки час все повече и повече хора осъзнават, че такава армия няма никъде в Европа. Никъде. И че Европа никога няма да бъде в безопасност без тази армия и нашия народ. Без нас Европа просто няма да съществува. Затова вече идва помощ. , което преди още три дни беше невъзможно. Мракът ще се отдръпне. Зората е близо. Държим линията. Слава на Украйна! Слава на Героите на Украйна!“ – отбелязва министърът.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Чакаме още автобуси с евакуирани от Одеса

Чакаме още автобуси с евакуирани от Одеса Очаква се в България да пристигнат още автобуси с евакуирани от Одеса, предаде БНТ. Първият от тях, превозващ украински граждани, влезе в страната ни малко след шест часа тази сутрин през граничния пункт „Дуранкулак“. Очаква се скоро у нас да пристигнат още два […]