Настимир Ананиев: Подкрепяме Стефан Янев

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Настимир Ананиев: Подкрепяме Стефан Янев

„Ние подкрепяме всички наши министри, включително Стефан Янев. Важното е, че взехме обща декларация за конфликта между русия и Украйна“, това каза в „Офанзива“ Настимир Ананиев, депутат от „Продължаваме промяната“.

„Имаме детайлно коалиционно споразумение, знаят се всички министри от коя политическа сила са. Стефан Янев е предложен от „Продължаваме промяната“. Ние трябва да покажем една консолидация, държавническо мислене в такива кризи. Не съм чул някой от коалиционните партньори да му е искал оставката“, отбеляза Ананиев.

Според него искането на оставка от коалиционен партньор би разтърсило обединеното управление.

Настимир Ананиев не е изненадан от декларацията на БСП във връзка с нахлуването на Русия в Украйна. за него от цяла България е даден категоричен знак, че осъждаме тази агресия.

„Може да се очаква бежанска вълна, ние трябва да осигурим възможност на нашите хора в Украйна да дойдат у нас и ако искат да се заселят тук“, каза още Ананиев.

По въпросите за новия бюджет депутатът от „Продължаваме промяната“ смята, че не влизаме в дългова спирала. той отбеляза, че средствата ще се използват за инвестиции в производства и стимулиране на икономика, което е насочено към възвръщаемост.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Украйна ще оцелее, но Западът трябва да се срамува

Украйна ще оцелее, но Западът трябва да се срамува Русия нападна Украйна, голямата война е факт. Катастрофата можеше да бъде избегната, но след 2014 Западът просто си затвори очите. Лицата на западните политици би трябвало да горят от срам, коментира Роман Гончаренко. Четвъртък, 24 февруари 2022 – никога няма да […]