Александър Усик се завърна в Украйна и заяви: Трябва да спрем тази лудост!

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Александър Усик се завърна в Украйна и заяви: Трябва да спрем тази лудост!

Милиони жители на Украйна търсят начин да напуснат страната, но не и Александър Усик. Световният боксов шампион в тежка категория бе извън родината си, но се завърна в Украйна, за да защити страната от руската инвазия.

Докато мнозина напускат пределите на Украйна, Усик намери начин да се прибере от Великобритания, където бе по работа по-рано през седмицата. Усик веднага се обърна към последователите си в социалните мрежи, за да им съобщи, че е отново в Украйна, като призова войната да спре.

„Някои ми писаха, че съм избягал. Не е така, бях по работа, но се върнах, вече съм вкъщи“, каза Усик.

„Приятели, трябва да се обединим, защото преминаваме през труден момент и съм наистина разтревожен за моята страна и нашия народ. Приятели, трябва да спрем тази война – всички заедно трябва да спрем тази лудост“, добави украинецът.

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAlexanderusyk%2Fvideos%2F489344882541784%2F&show_text=0&width=476″ width=“476″ height=“476″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“ allowFullScreen=“true“></iframe>

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Бесарабска българка в Украйна: Няма стоки от първа необходимост в магазините

Бесарабска българка в Украйна: Няма стоки от първа необходимост в магазините Няма стоки от първа необходимост в магазините в Киев. Това разказа бесарабката българка Таня Станева пред БТВ. На кадри, заснети по време на пазаруване, се виждат празни рафтове в магазините. Няма хляб, картофи и стоки от първа необходимост, споделя […]