Борисов: ГЕРБ е алтернативата на това управление. Ние сме последователни

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Борисов: ГЕРБ е алтернативата на това управление. Ние сме последователни

В бюджета за Пловдив виждам нула лева за култура, спорт, както и за околовръстното на Пловдив. Няма го в парламента вносителят на бюджета, няма и кворум. И така се приема бюджет?! Това заяви от Пловдив бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

ГЕРБ е алтернативата на това управление. Ние сме последователни. Няма как да допуснем да се руши това, което вече е започнато.

Пловдивчани вече виждат как нагло ги излъгаха. По време на нашето управление градът се къпеше в инвестиционни проекти. Общо близо 50 млн. лв. за стадионите на Пловдив.

Аз съм обещал в Пловдив да се играе финал на Голяма Купа. Както заслужава градът. Стадионът „Ботев Пловдив“ ще бъде завършен с козирка и за това трябва да се пренасочат 10 млн. лв. от общинския бюджет.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Андрей Райчев: Най-страшният сценарий за Украйна е гражданска война

Андрей Райчев: Най-страшният сценарий за Украйна е гражданска война Социологът Андрей Райчев влезе ядосан в студиото на bTV, където преди него гостува Росен Плевнелиев. Водещата Жени Марчева го попита какво се случва, на което той отговори: „Тука един… г-н Плевнелиев се мъчи по безобразен начин да възстанови някакво присъствие в […]