Стотици Ford-ове стоят недовършени под снега (ВИДЕО)

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Стотици Ford-ове стоят недовършени под снега (ВИДЕО)

Ford изпитва поредни затруднения с възобновения си модел Bronco и след проблеми с качествения контрол и оплакванията от клиенти, сега американците отново са изправени пред друга криза, свързана с липсата на части. Недостигът на полупроводници е тема, която неведнъж сме засягали, но изглежда ще продължаваме да споменаваме още дълго време, съдейки по стотиците недовършени Bronco-та, които чакат в двор близо до завод на марката в САЩ.

Кадрите показват стотици „джипове“, затиснати под малко количество сняг, чакайки да бъдат довършени. От Ford споделят, че се надяват до 3 месеца да разполагат с достатъчно чипове, за да довършат чакащите автомобили и да нормализират поръките им. Въпреки кризата и забавените доставки, съвсем скоро от Ford представиха и върховата Raptor версия на Bronco, която скоро също трябва да влезе в производство.

Ford не е единственият автомобилен производител засегнат от кризата, припомняме, че и много други европейски, азиатски и американски производители пострадаха от липсата на полупроводници. Повечето от тях се надяват най-тежката част да е преминала, но дали това е така , предстои да разберем.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Никола Саркози се намеси в украинската криза

Никола Саркози се намеси в украинската криза Бившият френски президент Никола Саркози, след посещение при Еманюел Макрон, каза на стъпалата на Елисейския дворец, че НАТО, ООН, G7 и G20 не служат за нищо. Всички тези международни администрации носят вина за настоящата криза. Те олицетворяват скъпо струваща безпомощност. С други думи, […]