Tesla работи над нов волан, който да замени изрязаното кормило

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Tesla работи над нов волан, който да замени изрязаното кормило

При представянето на обновените Tesla Model X и Model S, една от най-големите и забележими промени в интериора бе добавянето на нетрадиционен волан с отрязана горна част. Още тогава странното кормило породи много критики и сега, повече от година след това, кормилото все още предизвиква неодобрение в някои хора. Именно заради тях, от Tesla работят над нов волан, който да замени така нареченият „Yoke” в Model X и Model S Plaid.

Потвърждението за това идва от известен хакер с названието green, който заяви, че е намерил меню за подмяна на странния волан на Tesla при диагностика на автомобил със софтуер Tesla Toolbox. Припомняме, че преди Model S Plaid да бъде официално представена, по улиците бяха засичани прототипи с кръгли волани, които така и не достигнаха до серийно производство.

Преди време Мъск заяви, че от Tesla няма да поставят традиционно кормило на Model S Plaid, но изглежда натискът от хората може и да е променил мнението на милиардера. Наскоро се появиха и няколко снимки от конфигуратора на Tesla, показващи Plaid с кръгъл волан.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Експерт по сигурността: Войната в Украйна е дълго подготвяна

Експерт по сигурността: Войната в Украйна е дълго подготвяна „Това е една дълго подготвяна операция, планирана и изчислявана с години. Разговорите и преговорите, които се водиха, явно са били просто параван”. Така експертът по сигурността у нас Йордан Божилов коментира войната в Украйна. По думите му Русия използва изключително масирана […]