Неповторимо начало на 4-ти сезон на „Hell’s Kitchen“

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Неповторимо начало на 4-ти сезон на „Hell’s Kitchen“

Снощи в 21:00 часа бе премиерата на дългоочаквания старт на четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България. Новите участници бяха предизвикани да припомнят на зрителите на NOVА гнева на шеф Ангелов, за който той даде заявка, че ще овладее в настоящия сезон.

Още в премиерния епизод феновете на шоуто станаха свидетели на първите кулинарни предизвикателства. Новите готвачи се изправиха пред първата си вечеря в ресторанта, счупена бе и първата чиния, а вечерта завърши с неочаквано решение от страна на шеф Виктор Ангелов.

И тази пролет отборите отново са два – Червени и Сини. В Червения отбор влязоха шпикерът Мариела, „новата любимка на шефа“ Виктория Зайкова, съдържателката на семеен ресторант Юра, кулинарят Анелия, изкусният готвач Елена, семейната двойка Янита и Денислав Делчеви с дългогодишен опит във Франция. Сините куртки облякоха изтънченият кулинар Николай Ангелов, главният готвач Иван, младият пицар Димитър Керемедчиев, готвачът в ресторант със звезда „Мишлен“ Емил, бившият бакар в затвора Калоян, както и опитните готвачи Мартин и Камен.

Ожесточената битка за участниците започна веднага с приготвянето и представянето на ястия с „уникален кулинарен почерк“, които говорят за техните досегашни умения и опит. По изключение високите токчета на Мариела възпрепятстваха поднасянето на порцията ѝ на шефа и тя получи 3 минути да я приготви наново. Въпреки малкия неприятен инцидент, Червените победиха благодарение на отличното представяне на единствения мъж в отбора им Денислав Делчев.

Ресторантът на Hell’s Kitchen България отвори врати и беше пълен с гости, сред които се отличи присъствието на участници от предходните три сезона. Това допринесе за напрегнатата обстановка както в Червената, така и в Синята кухня. На вечерята липсата на координация и хъс у „зайците“ на шеф Ангелов попречи на издаването на поръчките за резервациите. Това доведе до отпращането в общежитието първо на отбора на червените куртки, а след това и на сините. На тяхно място застанаха бившите готвачи от „Кухнята на Ада“, които довършиха вечерята.

„Ако ме бяхте срещнали преди две-три години, щяхте да констатирате, че търпението ми отдавна се е изчерпало.Този сезон си обещах да съм друг човек – обещах си да съм по-търпелив, да бъда по-толерантен, да съм по-добър, да прощавам, да давам втори шанс, ако се налага дори да ви хвана за ръка и да ви водя, докато стигнете до това ниво, от което аз имам нужда. Преди две години всички до един щяхте да сте номинирани“, с неприсъщ уравновесен тон обясни шеф Ангелов на двата отбора. За да докаже доброжелателните си намерения, шефът безусловно даде нова възможност на всички да спечелят неговото одобрение.

Тази вечер зрителите ще станат свидетели на първото предизвикателство извън кухнята и ресторанта – участниците ще трябва да готвят в каравани и да нахранят Копривщица. Дали шеф Ангелов ще продължи да е толкова милостив? Ще успее ли някой да събуди звяра в него? Как ще се справят двата отбора с готвенето на колела? Кой ще отиде пръв на номинации? – всичко това в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Протести в големите градове на Русия

Протести в големите градове на Русия Големи групи от хора излязоха на протест в големите руски градове, съобщи ТАСС. Настояват руският държавен глава Владимир Путин да прекрати своите действия. Големи протести имаше в Санкт Петербург. Там на централни площад се събра голяма група от хора. Те излязоха с призиви за […]