Audi обяви сервизна акция заради грешка в ръководството за употреба

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Audi обяви сервизна акция заради грешка в ръководството за употреба

След сервизната акция на Lamborghini, която запрати 5 хиляди коли в сервизите заради липсващо капаче върху болт, сега друга марка под шапката на Volkswagenсъщо обяви сервизна акция от подобна важност. Американски власти са подали сигнал до Audi, че в ръководствата за употреба на Audi E-Tron GT е допусната грешка, която засяга правилното налягане на гумите.

Поради различните мерни единици, правилното налягане на гумите е разменено в различните колонки, което може да доведе до неправилно помпане на гумите и съответен проблем от това. От Audi споделят, че стикерът върху колонката на вратата е правилен и грешката е допусната единствено в ръководството за употреба.

Засегнатите коли са точно 920 на брой, произведени между 18 март миналата година и 18 октомври. Всички те ще получат променено ръководство за употреба, а колите произведени след 6 декември вече имат променени данни за налягане.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Работодатели искат спешни мерки за бизнеса заради войната в Украйна

Работодатели искат спешни мерки за бизнеса заради войната в Украйна Вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова се срещна с работодателите и обсъдиха последиците за българската икономика от санкциите срещу Русия, евентуални контрасанкции и последиците от тях за България, посочват от министерството на икономиката и индустрията. Представителите на […]