Намериха кученцето на Денди

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Намериха кученцето на Денди

Приятелите на Денди публикуваха в групата „Изгубени, намерени и търсещи дом кучета и котки“ във Фейсбук преди два дни. Те потърсиха помощ в онлайн пространството, защото кучето на светския хроникьор беше изчезнало след инцидента. Изчезването на Хини съвпадна с неприятностите, които сполетяха Денди. Припомняме, че той бе приет в реанимацията на болница „Света Анна“ в безпомощно състояние и все още се бори за живота си.

„Кученцето е намерено“, написа Касиел Ноа Ашер, която се подвизава в мрежата като Настасия Филиповна. Актрисата съобщи добрата вест във Фейсбук, цитирано от Plovdiv24.

„Слава на Бога! Сега и Денди ще тръгне към подобрение! Ако има и най-малката възможност да се докоснат, ще бъде искрата за възстановяване, връзката е много силна!“, пише в коментарите млада дама.

„Слава Богу! Дано и Денди да се оправи и пак да ги виждам заедно“

Искрено се надявам!“, пише пък друго момиче.

„Браво! Добре, че се намери кучето“, добавя друга жена.

Настася Филиповна не съобщава къде точно е открит Хини и в какво състояние е.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Борисов за бюджета: Всичко е "Татко ще ми купи колело" (ВИДЕО)

Борисов за бюджета: Всичко е „Татко ще ми купи колело“ (ВИДЕО) „Преди два месеца слушах как партията на промяната ще ни научи на парламентаризъм. Нека сега да видят хората какво от всичко, което обещаха партиите от управлението, го има в бюджета. Иначе всичко е „Татко ще ми купи колело““, каза […]