САЩ и Канада наложиха санкции на Путин и Лавров

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

САЩ и Канада наложиха санкции на Путин и Лавров

Съединените щати въведоха санкции срещу руския президент Владимир Путин, министъра на външните работи Сергей Лавров и други членове на руския Съвет за сигурност, предадоха световните агенции като се позоваха на изявление на финансовото министерство във Вашингтон.

Под санкциите попадат още министърът на отбраната Сергей Шойгу и началникът на генералния щаб на руската армия Валерий Герасимов, предаде БНР.

Канада налага санкции на руския президент Владимир Путин и на министъра на външните работи Сергей Лавров. Премиерът Джъстин Трюдо коментира, че Отава ще обмисли въвеждането на нови ограничения срещу Беларус и неговите лидери за ролята им в ставащото в съседната държава.

ТАСС съобщи, че ограниченията от страна на Евросъюза засягат 60 водещи компании в страната. Сред тях са „Сухой“, „Туполев“, „Калашников“ и „Камаз“.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Д-р Хюсейн Хюсейнов: 30 години от трагедията в Ходжалъ и призив за справедливост

Д-р Хюсейн Хюсейнов: 30 години от трагедията в Ходжалъ и призив за справедливост ФАКТИ разговаря с Н. Пр. д-р Хюсейн Хюсейнов за 30-годишината от установяването на дипломатически отношения между България и Азербайджан, но и за перспективите пред тяхното развитие, не само в сферата на енергетиката, но и в икономиката, туризма […]