Скулптура на проститутка предизвика вълнение в мрежата

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Скулптура на проститутка предизвика вълнение в мрежата

Паметникът на „проститутката Олечка“, който се появи в района на Белгород, възмути много жители на региона. Критиците смятат, че скулптурата, изобразяваща момиче в оскъдни дрехи близо до магистралата, е унизителна за титлата на града „Град на военната слава“ и се страхуват за психическото здраве на децата.

Новината, че паметник на секс работничката се е появил в Белгородска област, предизвика вълнение в мрежата – снимки и видео на статуя на двулико момиче гръмнаха в групите на руската социална мрежа ВКонтак на 20 февруари.

Авторът на скулптурата е местен ковач на име Андрей, който инсталира творението се на пътя между Белгород и село Майски.

Според журналисти авторът на паметника е планирал да „развълнува първокласната публика“ в региона, а скулптурата е препратка към 90-те години.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Нейнски: Русия ще изпадне в много дълбока изолация

Нейнски: Русия ще изпадне в много дълбока изолация „Да признаеш суверенитета на една територия и да пратиш свои войски там, на практика това е инвазия”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” бившият външен министър и настоящ посланик на България в Турция Надежда Нейнски. Светът е в схватка с Русия […]