Пореден проблем в живота на Алекс Петканова

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Пореден проблем в живота на Алекс Петканова

Александра Петканова проплака в социалната мрежа и призна пред всички колко е съсипана, а причината е не кой да е, а детето, ѝ – Габриел. Тя буквално моли за помощ и не знае какво да прави.

Няма как да не отбележим, че преди дни стана ясно, че моделката се разделя с половинката си Даниел Петканов. След пауза и много шушукания двамата решиха да признаят, че официално се развеждат. По думите им причината е несходство в характерите. Това всъщност не е и първата им криза – преди няколко месеца двамата решиха публично да признаят, че се карат за пари и апартаменти и отношенията им са катастрофални и трагични.

Към днешна дата двамата вече официално са в процедура на развод, но твърдят, че ще запазят добрите си отношенията.

Тази седмица обаче Алекс проплака за друга, по-голяма драма – детето ѝ – Габриел се е разболял. Той има висока температура, а тя се чуди какво да прави. „Той спи, но се чудя да го събудя ли, за да му дам лекарство или да го оставя сам да се бори“, пита тя майките, които я следват.

Малко по-късно Петканова призна, че мненията са били полюсни и, защото Габриел е бълнувал и е имал неспокоен сън, тя е решила да му даде лекарство. На следващия ден обаче, ситуацията се е повторила и тя се е принудила да продължи с лекарствата, пишат от jenata.bg.

24 часа по-късно Габриел вече е малко по-добре и заведен на лекар за изследвания.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Страшен скандал разтърси един от най-големите медийни гиганти в света заради Джокович

Страшен скандал разтърси един от най-големите медийни гиганти в света заради Джокович Страшен скандал е разтърсил един от най-големите медийни гиганти в света, а причината е Новак Джокович. Управата на „Би Би Си“ се тресе от вътрешни дрязги, след като сръбският тенисист даде ексклузивно интервю за журналиста Амол Раян, където […]