Денди падал няколко пъти на улицата, а после и в дома си

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Денди падал няколко пъти на улицата, а после и в дома си

Денди е бил солидно почерпен с алкохол преди да бъде намерен в дома си с рана на главата, съобщава „24 часа“. Падал е няколко пъти докато стигне до дома си, както и вътре в жилището.

Вече 5 дни продължава разследването по мистериозния случай, след като приятелят на писателя го намери в безпомощно състояние в жилището му на ул. „Иван Рилски“.

Досега няма данни Денди да е бил пребит, нито ограбен, както се тиражира в медиите, но работата по тази версия продължава.

Милчев още е в тежко състояние в болница „Св. Анна“, откъдето съобщиха, че са му направили втора операция.

В петък от прокуратурата съобщиха, че се разследва опит за убийство на ексцентричния светски лъв. Разпитани са всички, с които Денди е контактувал, момчето, което го е намерило в дома му, прегледани са записи от камери в центъра на София, където Милчев живее. Апартаментът на Денди е бил заключен когато приятелят му се е прибрал в 2 ч. след полунощ в петък.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

При двойните и тройни сметки, в най-бедната държава в ЕС се начислява най-високата лихва за забавени плащания?!

При двойните и тройни сметки, в най-бедната държава в ЕС се начислява най-високата лихва за забавени плащания?! Адв. Петър Славов, юрист, част от „групата за натиск’ и народен представител в 43-тото Народно събрание: „При двойните и тройни сметки за отопление на домакинствата и в пъти по-високите сметки за електричество за […]