Волен Сидеров към Хекимян: Не се прави на умряла лисица! После боли повече!

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Волен Сидеров към Хекимян: Не се прави на умряла лисица! После боли повече!

Волен Сидеров „избухна“ със скандален пост в социалните мрежи, съобщи Plovdiv24.bg. В яда си лидерът на „Атака“ си позволи да критикува Антон Хекимян, който според г-н Сидеров втора седмица не му вдига телефона и не го кани в бТВ. . Ето какво написа Сидеров в личния си профил:

„Втора седмица се опитвам да се свържа с Хекимян, който отговаря за публицистиката и новините в Би Ти Ви, за да се включа като различен глас в хора на проамериканските папагали. Няма отговор. Не вдига. Явно сега е такава директивата. Да не се пускат различни мнения от зомби – линията. Чаках Костадин да каже нещо смислено, той поне има парламентарна трибуна, не дочаках…

А защо искам думата? Защото идиотите, които дефилират по студийните пространства на монополните телевизии са отчайващи. Седнал вчера някакъв плазмодий на име Цветлин (какъв родител трябва да си, за да си кръстиш сина Цветлин?) и срича пред Цв. Ризова. Говори, загледан в една точка с равен тон, все едно току -що д-р Лектър му е направил лоботомия. Обяснява как Путин е лош, как е нарушил нещо, не става ясно какво и как. Но той – лоботомираният Цветлин е знаел предварително какво ще стане. Е, светът някак си е пренебрегнал неговото мнение. Имаше даже нотка от обида в тъжния му монолог.

Веднага след него бойна, но анонимна репортерка на небългарската тв БиТи Ви предаде задъхано интервю с Къдравата Сю – Дани Митов. След като Боко си избра този или тази (не знам) за дясна ръка, аз се разделих с всички детски илюзии за банкянския тарикат. Признавам, хранех някакви дотогава. Виках си – щом има дете от манекенка, значи все пак е останало нещо мъжко у него. За Боко става дума.

Уви, той се оказа зависим от джендъри!

Къдравата Сю веднага взе категорична позиция спрямо диктатора Путин и за публиката липсваше само подробността кога точно Сю ще литне да накаже подлия сатрап от Москва – в петък, или все пак ще изчака парламентарния контрол.

Ако тези зомбита продължават да се разхождат по екрана на Би Ти Ви, скоро няма да могат да си излъжат и най-тъпия рекламодател, че имат повече от сто зрители.

Хекимян, продължавам да ти звъня, не се прави на умряла лисица, преди да се сблъскаш с истинската реалност! После боли повече!“

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Станишев осъди признаването на Донецк и Луганск от Русия

Станишев осъди признаването на Донецк и Луганск от Русия Официалното признаване на т. нар. Донецка и Луганска народни републики от Русия е нарушение на международното право и Минските споразумения. Ние осъждаме тези действия, заяви председателят на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, в момента евродепутат и бивш премиер на България. […]