„Възраждане“ внесе стар законопроект на „Атака“

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
„Възраждане“ внесе стар законопроект на „Атака“

„Възраждане“ внесе в 47-мото Народно събрание законопроект за българския език, идентичен със законопроект, внесен от „Атака“ в 44-тото Народно събрание. За това сигнализира народният представител в 43-тото НС адв. Петър Славов.

Адв. Славов публикува снимки на законопроектите във Facebook и шеговито отбеляза: „Когато не си сигурен в кое точно Народно събрание си“.

Проверка на ФАКТИ в сайта на НС установи, че двата законопроекта действително са смислово идентични, като между тях има несъществени изменения по отношение на използваната лексика, но не и в съдържанието по същество. „Възраждане“ дори са пропуснали да отбележат, че законопроектът ще се разглежда в 47-мото Народно събрание – във внесения документ той продължава да се „разглежда“ от 44-тото НС.

Законопроектът на „Възраждане“ е внесен на 28 януари 2022 година от Костадин Костадин и група народни представители, а този на „Атака“ – от Волен Сидеров и група народни представители на 14 юни 2018 година.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Александър Николов към Бойко Борисов: Твърдението за хасковските банди е глупост

Александър Николов към Бойко Борисов: Твърдението за хасковските банди е глупост Твърдението за хасковските банди е глупост. Това заяви министърът на енергетиката Александър Николов пред Нова телевизия по повод изказване на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов. “Моето мнение е, че цената на януари месец на газа е функция на от […]