Андрей Аршавин стана заместник-генерален директор в Зенит

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Андрей Аршавин стана заместник-генерален директор в Зенит

Бившият руски национал и един от разпознаваемите футболисти от тази страна в Европа Андрей Аршавин беше назначен за заместник-генерален директор в родния си клуб Зенит (Санкт Петербург), съобщи прекият му началник и актуален генерален директор на клуба Александър Медведев.

До момента Аршавин заемаше поста шеф на детско-юношеската школа на клуба и на целия младежки департамент, където беше назначен през август 2020-а година.

„Спектърът на работа на Аршавин на поста директор на департамента по развитие на младежкия футбол беше достатъчно широк, отчитайки интензитета по развитие на младите и значимостта му за клуба. След като прецени работата му, Бордът взе решение да го повиши. Както и преди, той ще следи развитието и влизането на младите към мъжкия тим. Що се отнася до позицията на спортния директор, позицията на управата не се променя. До края на първенството отварянето на такава длъжност не се предвижда, обясни Медведев.

В кариерата си на футболист 40-годишният Аршавин има два периода. От 1999-а до 2008-а и от 2012-а до 2015-а. На визитката му са три титли на страната, носител на Купата на Русия, както и през 2008-а година победител в Купата на УЕФА и в Суперкупата на Европа.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Демонстрации срещу противоепидемичните мерки

Демонстрации срещу противоепидемичните мерки Днес във Виена за пореден път беше организирана масова демонстрация на противниците на правителствените мерки срещу пандемията от Ковид-19. Виенската полиция съобщи, че сред протестиращите са били открити хора, преоблечени като полицаи. Униформите им толкова са приличали на истинските, че само опитните полицейски служители са можели […]