Volkswagen отново загатна за новия си модел

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Volkswagen отново загатна за новия си модел

Volkswagen показа поредната скица на новия Amarok, който трябва да видим в завършен вид по-късно тази година. След като преди около месец германците разкриха интериора и част от интериора на Amarok, сега виртуалният пикап е поставен в снега заедно с ремарке.

Моделът е изграден на изцяло нова платформа, заимствана от Ford, върху която е построен и новият Ranger, който дебютира в края на миналата година. Двата пикапа споделят голяма част от възлите и агрегатите си, но със собствен дизайн, дело на германската компания.

Подобно на стария Amarok, новият също ще се предлага с добре познатия 3.0 TDI, а заедно с него най-вероятно ще видим и 2.3-литровия EcoBoost на Ford, вероятно и с други алтернативи за по-голям избор на клиентите.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Драмата Дърева и ревът на менте-демократите като Капон

Драмата Дърева и ревът на менте-демократите като Капон Нинова уволнила Дърева от Дума. Голям праз! Кой въобще чете Дума?! А който работи за партийна централа, а не за журналистиката, може да очаква всичко от господарите си. Учудващо е, че тази представителка на развития социализъм е смятана за журналист –тенденциозното ѝ […]