Цончо Ганев от „Възраждане“ обясни думите си „ще ги изнесем напред с краката“

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Цончо Ганев от „Възраждане“ обясни думите си „ще ги изнесем напред с краката“

„Ако тези вътре си въобразяват, че това, че имат мнозинство в парламента е нещо много постоянно, много дълбоко се лъжат, защото днес ще влезем и ще им зададем въпроси, а утре ще ги изнесем напред с краката“. Това каза по време на протеста срещу зеления сертификат на 12 януари пред Народното събрание депутатът от „Възраждане“ Цончо Ганев. Той е и зам.-председател на НС.

В предаването „Тази събота“ той уточни, че преди да е депутат и зам.-председател на парламента той е българин и трябва да е сред българите, когато изразяват недоволството си. Думите се за изнасянето „напред с крака“ той обясни така: „32 години наблюдавате в това Народно събрание да се пълни и в следващия момент да си тръгват кой от кой по-голям национален предател. 32 години виждаме нашата държава в какъв упадък. След години наред в т. нар. Европейски съюз България продължава да е най-бедната държава, благодарение на хората, които през всички тези години са били вътре в това НС, приемали са национални закони, които са равносилни на национално предателство. Крайно време тези хора да бъдат изгонени от там, след като не искат да си тръгват, след като хората дори отказват да гласуват“.
По думите му депутатите и зам.-председателите на НС не трябва да си въобразяват, че са на по-особена позиция.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Изпълниха желанието на Джокович: Трима съдии ще решат съдбата на тенисиста

Изпълниха желанието на Джокович: Трима съдии ще решат съдбата на тенисиста Делото световния №1 в тениса, Новак Джокович ще бъде разгледано в пълен съдийски състав на Федералния съд на Австралия. Това съобщи журналистът Гъс Маккъбинг на своя акаунт в туитър. Трима съдии (Джеймс Олсъп, Антъни Безанко и Девид О’Калагън) ще […]