Драмата Дърева и ревът на менте-демократите като Капон

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Драмата Дърева и ревът на менте-демократите като Капон

Нинова уволнила Дърева от Дума. Голям праз! Кой въобще чете Дума?! А който работи за партийна централа, а не за журналистиката, може да очаква всичко от господарите си. Учудващо е, че тази представителка на развития социализъм е смятана за журналист –тенденциозното ѝ банално до втръсване писачество е всичко друго, но не ѝ журналистика. Това написа на страницата си в социалната мрежа журналистът и PR- експерт Татяна Кристи.
Ето и още от нейните думи във Фейсбук:

Дърева е вечната Амбър на БСП, а БСП е статукво, закотвило България в прегръдките на Кремъл през целия преход. (заедно с другите БКП метастази!) Останах в шок, след като прочетох жалбите на Мария Капон (от ИБНИ или каквото там е поредното име на тюрлю гювеча, останал извън парламента). Насладете се:
„Велислава Дърева е пример за човек с изправен гръбнак, с достойнство пред трудностите!
И да, такива политически опоненти са едни от малките двигатели на големите промени в демокрацията, а “перото” и никой не може да вземе! Шапки долу!“
Шапки долу или гащи долу? За госпожата Капон явно няма значение позицията на Дърева относно протестите срещу правителството на Орешарски и Пеевски през 2013 г. Драскачката Дърева тогава нарече протестиращите – „Протеста на ситите.“ Помни ли Капон наглите ѝ изказвания в защита на мафиотския катун – Орешарски- БСП-ДПС ?! Ако не помни, да ѝ припомня с някои цитати!
“Това, което се случва днес, означава, че оттук нататък всеки, който не е успял да влезе в парламента може да поиска реванш и поправителен изпит. На практика всеки може да бламира законно избран парламент”,
“Ако сега падне правителството, ще влезем в омагьосан кръг на непрекъснати избори, когато някой вечно ще бъде недоволен от резултата. Няма да излезем от тази дупка”
„В момента това, което се случва, ако можем да съдим по изявите на лицата на протеста, аз започвам да се притеснявам, защото лицата на протеста са наистина красиви млади хора, които заявяват пред телевизионните камери „мен не ме интересува цената на тока, не ми пука вдигат ли майчинските, ние сме млади, красиви, образовани, интелигентни, вдъхновени” и в същото време – 10 дни протест и нито едно социално искане.”
Има и още безброй подобни глупости. Дърева не е журналист, а грозен манипулатор на истината. Менте бунтар на хранилка на БСП. Нека опита да намери препитание на пазарен принцип.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Най-малката дъщеря на Назарбаев изнесла над 300 млн. долара от Казахстан

Най-малката дъщеря на Назарбаев изнесла над 300 млн. долара от Казахстан От няколко дни в мрежата се обсъжда публикацията на британския вестник The Telegraph, от която стана известно за новите чуждестранни активи на Алия Назарбаева, най-малката от трите дъщери на бившия казахстански президент Нурсултан Назарбаев, включително частен самолет и луксозни […]