Славин Славчев от „X Factor“ представи дебютния си рок албум

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Славин Славчев от „X Factor“ представи дебютния си рок албум

След три години работа победителят в „X Factor“ и „Като две капки вода“ Славин Славчев представи първата си самостоятелна музикална колекция, озаглавена „Нов Път“, пише dir.bg.

Албумът е резултат на сътрудничеството на певеца с лейбъла „Vintage Music Box“, зад който стоят известните български музиканти – Иван Христов, Ясен Велчев, Ивайло Звездомиров и Теодор Янков.

„Нов път“ включва 9 песни, създадени в съавторство между Славин и някои от най-добрите български композитори и текстописци – Константин Цеков, Живка Шопова, Румен Бояджиев и Даниела Кузманова.

„Албумът е записан на един от малкото реставрирани магнетофони в България. Този метод изисква изключителна музикална прецизност при изпълнението на всеки тон. „Нов път“ е много специален проект за нас и е подарък за ценителите на музикалното изкуство“, разказва музикалният продуцент Теодор Янков.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как династията Асад трупа богатства с наркотици

Как династията Асад трупа богатства с наркотици Кокаин за бедни – така наричат каптагона, който в момента масово се произвежда в страни като Сирия, Ирак и Ливан. През миналия век и България беше в списъка на големите производители на забранения наркотик, който всъщност е разработен като лекарство през 1961 година […]