Депутат от ДБ си счупи крака в Парламента

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Депутат от ДБ си счупи крака в Парламента

В неприятна за здравето ситуация се оказа депутатът от ДБ Елисавета Белобрадова. Тя разказа как е претърпяла сериозна контузия насред заседателната зала на Народното събрание.

Ето какво пише представящата се в социалните мрежи като Летящата Козила Ерато:

Уважаеми съграждани,

Каква нелепост. Вчера преминавайки през залата на Народното събрание и придвижвайки се от мястото до Председателя на социалната комисия към собствения ми парламентарен чин, в зоната между Възраждане и Има такъв народ, ми изтръпна кракът, стъпих си върху глезена, разтегнах връзки и счупих малка кост.

Описвам тази нелепост сложно, за да не изглеждам смотана.

Затова сега лежа в покой и мога да разкажа как премина онзи ден на протести, защото много хора ме питат.

Онзи ден имахме заседание по приемане на законопроекти, после работен обяд, после Социална комисия и изслушване на министъра и екипа му, после да взема детето, да купя един подарък за детски рожден ден, да завъртя една пералня и … денят превалил. Хората си бяха тръгнали и денят с Въстанието за мен премина изцяло в работа.

Политиката има две лица – експертно и публично. Много е трудно да се балансират двете, освен ако нямаш огромен персонален екип. Затова се налага да избираш.

Социалната политика е безкрайно поле с работа, казуси, трудности. Половината заседание вчера бе посветено на пенсиите в Народното събрание. Проблемите в образованието са също много, интересни и имаме възможност да подобрим процесите, материала, контактите между семейства и учители. Да направим училището яко място.

Не успях да снимам протеста, не успях да се включа в това мероприятие с видео или коментар. Бях на работа, а много, много си харесвам работата, но малко съм потънала в нея и си чупя краката размишлявайки.

Затова сега ще полежа, ще прочета някоя книга, да не се окаже, че освен смотана съм оглупяла. И филм ще гледам дори.

ПП. Искам да отбележа, че бях обект на подкрепа от страна на колегите, пред които се самоконтузих и изведена добронамерено от залата, предложена ми беше вода и грижа. Да не спекулираме. Просто на този крак НЕ МУ ВЪРВИ!

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkozata%2Fposts%2F10226764128114429&show_text=true&width=500″ width=“500″ height=“297″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“></iframe>

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Левски се е отказал от 35 000 евро, за да се отърве от Борислав Цонев

Левски се е отказал от 35 000 евро, за да се отърве от Борислав Цонев Левски се е отказал от 35 000 евро, за да се отърве от Борислав Цонев, твърди „Мач Телеграф”. „Сините” разтрогнаха вчера договора си с халфа, а до този момент се стигна след куп преговори и […]