Нидал Алгафари: Не ставайте за посмешище

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Нидал Алгафари: Не ставайте за посмешище

„Разбирам негодуванието на ПР-а на ПП към журналистите от Нова телевизия. Как може да си позволяват да задават въпроси на некомпетентни народни представители? Това направо е безобразие. И за да няма такива своеволия от страна на журналистите на Нова телевизия, предлагам на ПР-а на ПП да изготви списък с компетенциите на народните представители от ПП. И след като е изготвен, същите тези некомпетентни избраници да се изказват в комисиите или от трибуната на Народното събрание само в рамките на компетенциите си. Малко се притеснявам, че тогава в залата на храма на демокрацията може да ни оглуши „Политически Правилното“ мълчание на агнетата“.

Това написа в профила си във Фейсбук политическият пиар и писател Нидал Алгафари.

„Любопитството ми още от сега стига до кресчендо за компетенцията на класика, произнесъл следните слова:
„Ето ги новите, бели звезди, имате много красиви бради, само да питам, не ми се сърди – пееш ли, или некой пърди? Иди в „Черешката“, и им сготви мое’ изкараш и нек’ви пари Неколко глупости, произнеси за изненада – се обеси.“

И сега един съвет към ПР- на ПП.

Драги ми ПР, една от първите задачи на компетентен ПР е да научи подопечните му да участват по теми по които имат някакви, макар и частични знания. Второ, като не знаят отговор на зададен въпрос, да си признаят, че не знаят или не разбират от темата, или не е тяхната компетенция. Инак ще ти припомня, драги ми ПР на ПП, за една анкета, направена в студентското предаване „КУ-КУ“. Попитахме случайно минаващи „Правите ли метранпаж?“. На отговорите много се смяхме и ние, и целият български народ.

Не ставайте за посмешище!“, допълва Алгафари.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *