Костадинов: Теменужка Петкова е в болница с три дози и зелен сертификат

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Костадинов: Теменужка Петкова е в болница с три дози и зелен сертификат

„Аз съм абсолютно здрав и не виждам смисъл от карантината ми. Тя е заради човек с три дози ваксина, със зелен сертификат и който стоя 6 часа с маска като нинджа по време на Консултативния съвет при президента Радев. Българските депутати и законодатели са решили, че нарушаването на тази мярка ще означава от три до пет години затвор и до 50 хил. лева глоба“.

Това заяви председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов в предаването „ЕвроДикоФ“ на Телевизия Евроком.

„Теменужка Петкова е влязла в болница с положителен тест за COVID, въпреки че е с три дози ваксинирана и има зелен сертификат. Вчера е била цял ден в парламента. Означава ли това, че трябва да се затвори целия парламент?“, попита той.

Няма нищо лошо в това членове на „Възраждане“ да се ваксинират. Ние сме демократична организация. Ние не искаме да има задължителна и принудителна ваксинация, но ако някой иска да се ваксинира, не виждаме причина да го спрем. Аз не съм като тези, които искат да налагат фашистки ред в държавата.

Той коментира и обръщението на Христо Петров от парламентарната трибуна към депутатите на „Възраждане“, като ги нарече „шепа нещастни фашисти“:

„Точно заради тази поредна малоумна клевета хора, които са гледали неговото изказване, ще заведат колективен иск“.

Цената на протеста е 7 хиляди лева с озвучаването и автобусите, допълни Костадинов по повод спекулациите за това колко са стрували протестите.

„Имаше самоорганизирани хора, които летяха от чужбина. Една огромна част от българския народ иска тези фашистки мерки да бъдат премахнати“, обяви Костадинов.

„Възраждане“ е явление, вие се сблъсквате с явление и ще го проумеете скоро“, категоричен бе той.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Красимир Стойчев: Нелепи са приказките защо токът не остава в България

Красимир Стойчев: Нелепи са приказките защо токът не остава в България „Високата цена на тока е много добра за българската икономика. Ако погледнем нещата – ние изнасяме всеки ден, всеки час по гигават и половина ток. Това са огромни пари, които България печели. Ред приказки защо токът не остава в […]