Чорапен гаф разтърси Острова

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Чорапен гаф разтърси Острова

Британски енергиен доставчик се извини на свои клиенти, на които е изпратил чорапи в опит да ги насърчи да намалят потреблението на парно, ако изпитват затруднения да си плащат сметките, пердаде БНР.

Това е втората голяма енергийна компания, която признава за маркетингов гаф в момент, когато клиентите изнемогват от поскъпването на живота, породен от покачването на цените на тока и газта. По-рано през седмицата друга компания поднесе дълбоки извинения за съвети към потребителите ѝ, включващи правене на подскоци и гушкане на домашните си любимци, за да се стоплят.

Енергийните сметки вече се повишиха, но истинският скок се очаква през април, когато правителството ще вдигне тавана за максимална сметка на потребителите. Това означава че сметката на домакинство със средно потребление на ток и газ ще се увеличи с около 600 паунда годишно. Чорапите са били изпратени клон на енергиен гигант, продаващ и промотиращ възобновяемо електричество. Чорапите са пристигали с послание, насърчаващо хората да оставят „по-лек оптечатък с краката си“, като завъртят кранчето на парното и намалят въглеродните емисии.

Някои клиенти обаче реагираха гневно, особено по-възрастните, намирайки кампанията за обидна.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Валерия Велева: Голям гаф ще е, ако Симеон Дянков оглави БНБ

Валерия Велева: Голям гаф ще е, ако Симеон Дянков оглави БНБ Необходимо е Кирил Петков да стане премиер на действието и да поема отговорност за решенията си. Това заяви пред NOVA журналистът Валерия Велева. По думите ѝ един месец управление се оказва недостатъчно за новата власт. „Бойко Борисов продължава да […]