Джамбазки: Американците говорят едно в София, а друго в Скопие

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Джамбазки: Американците говорят едно в София, а друго в Скопие

Натиск от американското посолство има. Те говорят едно в София, а в Скопие друго. Това каза в предаването „Лице в лице“ по БТВ евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки по повод твърденията, че има натиск от страна на САЩ за възможно по-скорошно начало на присъединителните преговори на Република Северна Македония с Европейския съюз.

Американската външна политика в момента е дълбоко погрешна. Те смятат, че трябва да приемат веднага Сееврна Македония в Европейския съюз в противоречие на българския интерес, за да прогонят Русия от Балканите, което е дълбоко невярно, заяви Джамбазки.

Американците се опитват да използват руски тези срещу България, което е дълбоко обидно. Ако правителството ни се поддаде на тези тези, ще падне, подчерта евродепутатът.

Позицията, която изработихме в рамките на предишното толкова критикувано управление, е най-добрата. Тази позиция си заслужава да бъде затвърдена с референдум. С нея казваме, че в Скопие се нарушават правата на македонските българи. Ако някой във властта не го разбере, значи той не е за тан, посочи Ангел Джамбазки.

По думите му македонски неправителствени организации са плащали на медии в Европа, за да разпространяват антибългарски позиции. Те дават много пари, милиони евро, за да не се чува българската позиция, заяви Джамбазки.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Байдън: Разочарован съм от решението на Върховния съд за задължителната ваксинация

Байдън: Разочарован съм от решението на Върховния съд за задължителната ваксинация Върховният съд на Съединените щати блокира решение на президента Джо Байдън за въвеждане на задължителна ваксинация за компании с повече от 100 служители. Мярката можеше да засегне 84 милиона души, които щяха да са задължени носят маска на работното […]