Христо Проданов представи политическия си кабинет

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Христо Проданов представи политическия си кабинет

Министър Христо Проданов представи политическия си кабинет на среща с Постоянната комисия по икономическа политика и туризъм в Народното събрание. Ирена Георгиева – заместник-министър, Мариела Модева – заместник-министър, Диана Тонова – началник кабинет и Михаела Демиревска – Белухова са в състава на политическия кабинет на министъра. Те са експерти с дългогодишен опит в областта на туризма, културата, правото и маркетинг комуникациите.

„Съвместната работа е изключително важна за сектора туризъм“, заяви Проданов и сподели, че е отворен за диалог в тази насока. „Част от основните ни задачи са обединение на бранша и постоянна връзка с него, облекчаване на визовия режим за входящи туристи, реализиране на помощите за сектора, контрола, ваучерите за храна да могат да бъдат използвани за почивки, разрешаване на проблема с липсата на кадри, разработване и въвеждане на нови маркетингови стратегии и планове, както и изграждане на изцяло нов бранд на туризма в България. Общата работа и взаимното доверие с държавните институции в страната е изключително важна за сектора. По този начин не само ще подобрят предлаганите услуги на туристите, но и ще отвори врати за изцяло нов туризъм в България. Изключително важна е и постоянната връзка със сектора“, посочи още министър Проданов.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Защо руският милиардер Роман Абрамович стана португалец

Защо руският милиардер Роман Абрамович стана португалец Руският олигарх и собственик на „Челси“ Роман Абрамович стана португалски гражданин. Получил е гражданство, тъй като е смятан за потомък на сефарадски евреи. Какви са реакциите в самата Португалия? През 2015 година в Португалия е приет закон, по силата на който потомците на […]