След спор с шеф в Левски: Петър Димитров подал оставка!

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

След спор с шеф в Левски: Петър Димитров подал оставка!

Един от най-популярните привърженици на Левски – Петър Димитров по всяка вероятност ще напусне клуба.

Той е подал оставката си, а причината за това негово решение е било спор с изпълнителния директор Иво Ивков, твърди „Тема спорт“.

Димитров изпълняваше функцията за връзка на клуба с феновете и наскоро дори проведе виртуална среша с част от тях, на която се обсъждаха различни теми, свързани със сините, както и за създаването на Сдружението на запалянковците, което в един момент да се превърне в собственик на Левски.

Наскоро известният привърженик излезе с революционен план за развитието на клуба. В него се засягат четири основни посоки – футболен клуб. Запалянковци, ДЮШ, Ветерани.

На сбирката, която се проведе преди дни, присъстваха представители на Националния клуб на привържениците на Левски, „София Запад“, „Ултрас Левски“, Тръст „Синя България“ и останалите фракции от столицата. Онлайн пък се включиха фен клубовете от страната. Димитров е запознал всички с програмата.

Сега не е ясно дали ще бъде назначен нов човек, който да е връзката с феновете, или може да се заложи на Даниел Боримиров, който има отлична комуникация с привържениците.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Супергрупата на Врабевски с мил жест към публиката

Супергрупата на Врабевски с мил жест към публиката Българската група Intelligent Music Project, която щe представи България на Евровизия 2022 в Торино ще направи пореден жест към публиката на предстоящия си концерт в София на 05.02 – входът за шоуто ще бъде безплатен за медицински лица, преподаватели, ученици и студенти. […]