Чужденците могат да се ваксинират в Турция

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Чужденците могат да се ваксинират в Турция

Чуждестранните туристи също могат да се ваксинират в Турция, като следва да заплатят само за процедурата, но не и стойността на самата ваксина, съобщи информационният портал в областта на туризма Туризм ажансъ.

Това са съобщили здравните власти на страната в отговор на запитване на Асоциацията на частните болници и здравни институции, предаде БТА.

Здравното министерство е уточнило в отговора си, че чуждестранните граждани, които нямат местожителство или право на трайно пребиваване в Турция, също ще могат да си поставят ваксина срещу COVID-19 в турските ваксинационни центрове. Те ще трябва да заплатят определената такса за процедурата, но няма да плащат цената на ваксината, се посочва още в съобщението.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мярката 60/40 ще бъде продължена при приемането на бюджета

Мярката 60/40 ще бъде продължена при приемането на бюджета Действието на мярката 60/40 ще бъде удължено при приемането на държавния бюджет за 2022 година. Това заяви социалният министър Георги Гьоков по време на днешния парламентарен контрол. Той отговори на въпрос от бившия министър Деница Сачева, която поиска детайли за мярката, […]