Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов: С министър Василев гледаме в една посока

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов: С министър Василев гледаме в една посока

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира очакванията си за предстоящата във вторник среща между представители на клуба, спортното министерство и Столична община относно реконструкцията на стадион „Българска армия“.

„Радостно е, че отговорните институции обръщат подобаващо внимание на тази тема, която е от огромно обществено значение“, каза пред „Тема Спорт“ Трендафилов.

„Впечатленията ми от първата среща, която проведохме с министър Радостин Василев, са много добри. Тогава всяка от страните заяви своите искания и мисля, че гледаме в една посока. Очаквам предстоящите разговори да бъдат продължение на ползотворния ни диалог, като, разбира се, детайлите, които ще разгледаме, ще са много по-конкретни, затова и очаквам срещата да е още по-продуктивна“, добави адвокатът на ЦСКА.

Както вече стана ясно, в сряда екип на Министерството на спорта, ръководен от Радостин Василев, проведе работна среща с главния архитект на столицата Здравко Здравков. На нея стана ясно, че издадената през 2019 г. виза за проектиране и основен ремонт на „Българска армия“ позволява модернизация според всички изисквания на УЕФА.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Убийство на едногодишно дете потресе българско село

Убийство на едногодишно дете потресе българско село Голяма трагедия се е случила в българско село. На 6 януари 2022 година около 15:30 часа в плевенското село Лазарово полицейски служители са провели беседа с 22-годишна, във връзка с обявено за общодържавно издирване едногодишно момиченце. Детето е издирвано от 23 декември 2021 […]