Невероятни разкрития за апартамента на Борис Джонсън

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Невероятни разкрития за апартамента на Борис Джонсън

Нови обвинения са повдигнати към британския премиер Борис Джонсън, съобщи Гардиън.

Това беше обявено след разкритието, че той е търсил подкрепа от дарител на консерваторите за реновирането на своя апартамент. Разкритията бяха направени през миналата година.

Сега са повдигнати обвинения за корупция. Джонсън е обещал, че ще разгледа предложение за провеждането на голямо изложение.

Излязоха и негови съобщения с представителя на консерваторите Дейвид Браунлоу. Обсъждани са били плановете за провеждането на голямо изложение.

В крайна сметка такова не се проведе. Премиерът изказа съжаление, че не е предоставил съобщенията на своя съветник по етика при първото проучване на въпроса.

Първото становище беше, че Джонсън не е допуснал нарушение на своите права, но сега излязоха пълните подробности по темата.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Фалит заплашва 3 зодии до края на януари

Фалит заплашва 3 зодии до края на януари Първият месец от годината винаги носи известно напрежение – дали заради високите очаквания, които си поставяме или заради връщането към нормалния живот след празниците – при всеки е различно. Някои от зодиите ще се сблъскат лице в лице с необяснимо щастие, докато […]