Нови разкрития за фаталния инцидент с млад мъж пред кръчма в Катунци

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Нови разкрития за фаталния инцидент с млад мъж пред кръчма в Катунци

Сбиване пред селската кръчма в санданското село Катунци завърши с нелепата смърт на млад мъж, съобщава Struma.bg. Фаталният инцидент, при който е починал 38-г. Любен Шарков, е станал малко преди полунощ срещу Йордановден на улицата пред заведението на Йордан Гроздилов.

Любен е бил в компания с Крум Митичев. През целия ден преди големия християнски празник Богоявление те се черпели в заведението на Гроздилов, което се намира в долния край на селото, в посока пътя за с. Пиперица. На два пъти са били разтървавани от групата, с която били на една маса, след като влизали в остър спор. На няколко пъти и собственикът на заведението се опитвал да ги разтърве.

След това Любен Шарков излязъл пред заведението на улицата. Крум се нахвърлил срещу него и го хванал за гушата… Гроздилов, който станал свидетел на сблъсъка, се върнал в заведението да помоли и други хора да излязат да ги разтърват. Когато пак излязъл отвън, видял как Любен се е свлякъл на земята.

От силния удар си бил глътнал езика. Крум се опитал да му помогне, като му извади езика, но не успял. Правил му изкуствено дишане, масажи на сърцето, но без резултат.

Подаден е сигнал на тел. 112, след близо половин час е пристигнал екип на Спешна помощ от Сандански, но те само констатирали смъртта на младия мъж. С линейка е транспортиран до болницата в Сандански, за да му бъде направена аутопсия.

Вчера стана известно, че Любен Шарков е починал от задушаване вследствие на гълтане на езика. Младият мъж, който работел във ВЕЦ-а край Катунци, е семеен, съпругата му работи в шивашка фирма в Сандански. Баща му е параджията в основното училище в с. Катунци Красимир Шарков.
Вестта за трагичния инцидент потресе жителите на Катунци.

Пенсионерът Стоян Иванов вчера сподели, че случилото се е страшна трагедия. „Преди няколко дни видях Любен на площада в селото. Беше в много добро настроение, честитихме си новата година и каза, че чака месец март, за да започне да реже лозето. Помагаше на родителите си, майка му е инвалид, но баща му продължава да работи. Трагедията е не само за фамилията, но и за хората в селото. Младо момче, загуби живота си по нелеп начин”, каза Стоян.
Крум Митичев е задържан за 24 часа. Той се занимава с лозарство.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пет стари прогнози за еврото. Кои се сбъднаха?

Пет стари прогнози за еврото. Кои се сбъднаха? Преди 20 години еврото беше въведено в 12 страни от ЕС. Навремето с единната европейска валута бяха свързани много надежди, но и големи опасения. Кои бяха верни и кои не се сбъднаха? Ние проверихме фактите. В началото на 2002 година 12 държави […]