Великотърновци канят Кирил Добрев отново в партията

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Великотърновци канят Кирил Добрев отново в партията

Великотърновските социалисти от основната партийна организация „Нова ера“ излязоха с решение да приемат в редиците си наскоро изключения от БСП Кирил Добрев, предаде БНР.

Инакомислещите в БСП трябва да се уважават, а не да се преследват и изключват, заяви Димитър Чолаков, председател на великотърновската партийна организация „Нова ера“ и член на областното ръководство на партията, решението местните социалисти да предложат на изключения Кирил Добрев партийно членство:

„Кирил Добрев е партиен човек. Ако по този начин за щяло или за нещяло, за това, че си изразяваме собственото мнение свободно, започнем да се гоним ей така от партията, то нашата партия на какво започва да прилича? Трябва да съхраним своите кадри“, посочи Чолаков.

Предстои да бъде проведен разговор с Кирил Добрев за предаване на поканата за търновско членство в БСП. Според партийния устав изключените от БСП могат да се запишат отново в партията като редови активисти не по-рано от 12 месеца след наказателната санкция.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проверяват проекта за удълбочаването на каналите на пристанище Варна

Проверяват проекта за удълбочаването на каналите на пристанище Варна Документите от проверката по проекта за удълбочаването на каналите на Пристанище Варна са предадени в Министерството на вътрешните работи и то започва проверка по случая. Това съобщи по време на блиц контрол в парламентарната комисия по транспорт ресорният министър Николай Събев […]