Стойчо Младенов очаква новите попълнения да пристигат директно на лагера в Турция

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Стойчо Младенов очаква новите попълнения да пристигат директно на лагера в Турция

ЦСКА официално замина за лагера си в Турция днес, а от летището Стойчо Младенов даде поредната си доза любопитни коментари, касаещи най-вече селекцията на клуба през зимата.

„Към лагера очакваме и нови, ще ги обявим, когато всичко приключи успешно. Можете да черпите точната информация от нашия сайт“, каза старши-треньорът, цитиран от bTV.

Младенов също така изрази увереност, че ще може да разчита на Жорди Кайседо и през пролетта, защото не очаква клубът да получи оферта, която да го накара да преосмисли бъдещето му на „Българска армия“.

„Пожелавам си всичко, което не се е случвало последните 14 години – успешен шампионат и да завършим на върха на пирамидата“, каза още наставникът на „армейците“, цитиран от Gong.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Аталай: Обучението на правителството продължава много дълго

Аталай: Обучението на правителството продължава много дълго Недостигът на енергия в целия свят след пандемията и повишаването на икономиката в Азия, в Америка и в Европа, както и недалновидността на лидерите доведе до това състояние, че в момента новото правителство се чуди как и по какъв начин да излезе от […]