Тайсън Фюри е прибрал само €84 000 от последния мач с Дионтей Уайлдър

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Тайсън Фюри е прибрал само €84 000 от последния мач с Дионтей Уайлдър

Тайсън Фюри попадна в списъка с най-богатите боксьори в историята, но имиджът му на прахосник далеч не кореспондира с реалността. Оказва се, че британецът е прибрал само €84 000 от хонорара след последната си битка с Дионтей Уайлдър, според неназовани източници на Boec.bg.

Всъщност „Циганския крал“ си заработи €15,5 млн. от реванша с американеца, но почти цялата сума е отишла в отделна фирма с неговото име, където пълноправни съдружници са още съпругата му Парис и баща му Джон. Никой от тях не може да тегли пари от сметките на въпросната фирма без съгласието на останалите двама.

Фюри многократно е заявявал, че иска да подсигури бъдещето на семейството си, благодарение на бокса. По всичко личи, този план се развива добре.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бели дробове, бъбреци, сърце: ​​​​​​​и лек случай на COVID-19 може да увреди органите

Бели дробове, бъбреци, сърце: ​​​​​​​и лек случай на COVID-19 може да увреди органите Според изследване на учени от университетската клиника в Хамбург, дори и леките случаи на COVID-19 могат да причинят увреждания на органите. Коронавирусът може да повлияе на функциите на сърцето, белите дробове и бъбреците в средносрочен план, констатират […]