МВР разпитва Борисов за кюлчетата, пачките и Мата Хари днес

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

МВР разпитва Борисов за кюлчетата, пачките и Мата Хари днес

Бившият министър-предстател Бойко Борисов ще бъде разпитан днес в Главна дирекция „Национална полиция“ по сигнал за кюлчетата и пачките.

Борисов ще бъде разпитан в 13:30 часа днес по сигнал на гражданско сдружение „БОЕЦ“.

Преди минути от сдружението съобщиха за това с видео.

Сигналът е относно снимките с пачките и кюлчетата и спящия Борисов.

Самият Бойко Борисов обяви публично, че е установил автора на снимките, наричайки го „една прекрасна госпожа”, станала известна като Мата Хари. Предполага се, че ГДНП ще се опита да разбере именно личността на въпросната дама.

„Въпросът кой е направил тези снимки е много важен“, пише сигналоподателят. „Важен е, защото този човек може да потвърди връзката на Бойко Борисов с пачките и златните кюлчета“, обясняват „БОЕЦ“.

„БОЕЦ изразяваме своите съмнения за умишлено извършени престъпления от общ характер, включително и престъпление срещу правосъдието от главният прокурор Иван Гешев, а именно – осуетяване на наказателно преследване срещу Бойко Борисов“, казва се още в публикация на сдружението от 10 декември 2021 година, когато е подаден сигналът им към МВР.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Левандовска пръска сексапил на плажа

Левандовска пръска сексапил на плажа Анна Левандовска е съпругата на Роберт Левандовски. Сияйната красавица е може би най-голямото вдъхновение за полския национал на Байерн Мюнхен. Вижте тази публикация в Instagram. Публикация, споделена от 𝗔𝗻𝗻𝗮 𝗟𝗲𝘄𝗮𝗻𝗱𝗼𝘄𝘀𝗸𝗮 (@annalewandowskahpba) Анна демонстрира сериозна активност в социалните мрежи. Тя се занимава с фитнес и е […]