Първото бебе за 2022 година проплака в Шумен

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Първото бебе за 2022 година проплака в Шумен

Първото бебе за Новата 2022 година най-вероятно е от Шумен. В 1.00 часа след полунощ в родилно отделение е проплакало момченце, родено нормално, като и то, и майка му, която е на 29 години, са в добро състояние.

Момченцето е високо 52 сантиметра, с тегло 3,450 килограма, а името му все още е тайна. Към момента, според официалната информация няма данни да има по-рано родено детенце в първите часове на 2022 година, разказва БНТ.

„Първото бебе, което се роди в нашата болница, дойде час след настъпването на новата година. Това е момче с тегло 3,450 грама, бебето е здраво, доносено, нормално родено бебе. Майката е на 29 години, за нея това е първа бременност и първо раждане. Много се радвам, че първо е нашето бебе, това за мен е добър знак за една предстояща добра, благодатна година“, каза д-р Лиляна Куздова от МБАЛ-Шумен.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Един от бившите клубове на Обамеянг ще спасява кариерата му

Един от бившите клубове на Обамеянг ще спасява кариерата му Пиер-Емерик Обамеянг изглежда е към края на своята кариера в Арсенал, след като първо му бе отнета капитанската лента, а след това бе освободен преждевременно, за да се включи в лагера на националния си отбор за Купата на африканските нации. […]

Може да ви хареса