Машина уби 20-годишен врачанец

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Машина уби 20-годишен врачанец

Огромна трагедия е станал в навечерието на новата 2022 година във Враца, предаде BulNews.
На 31 декември по нелеп начин е загинал 20-годишният Николай Николаев.
За неприятния инцидент близки на загиналото момче сигнализирали в агенцията.

По тяхна информация в петък момчето отишло да помогне на свой приятел, който работел в частна фирма във врачанското село Чирен. По неясни на този етап причини върху двамата тръгнала да пада тежка машина. Младежът, който работел там, успял да скочи и да се предпази, но Николай нямал този късмет и бил затиснат от нея.

Собственикът на компанията веднага натоварил в джипа си раненото момче и го докарал в Спешния център на врачанската болница. Там бързо било установено, че Николай е с множество тежки травми и незабавно бил вдигнат с линейка за Плевен. За съжаление състоянието му било толкова тежко, че той починал в Спешното отделение на тамошната болница.

Приятели на починалото момче отбелязват във Фейсбук, че той е бил един от най-запалените фенове на ЦСКА и редовно подкрепял любимия си отбор. Бил е честно и работливо дете и точно заради това отишъл в празничния ден да помогне на своя приятел.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Спортът по телевизията на 2 януари

Спортът по телевизията на 2 януари Починахте ли си от новогодишната нощ? Ако да, тогава искаме да ви информираме къде и кога ще може да гледате любимите си спортните срещи в родния телевизионен ефир. 08:30 Тенис – ATP Cup – Италия срещу Австралия – MAX Sport 1 08:30 Тенис – […]