БФС: Убедени сме, че по-добрите моменти за любимия ни спорт предстоят

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

БФС: Убедени сме, че по-добрите моменти за любимия ни спорт предстоят

Новата 2022 г. официално настъпи и по традиция започваме с пожеланията. Българският футболен съюз се присъедини към тази традиция с послание към всички футболни деятели у нас.

„Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов желаят успех на всички клубове и футболни деятели през новата 2022-а!

Искрено вярваме, че всички препятствия, които футболното семейство на България и обществото ни като цяло трябваше да преодолеят през изминалата година, ни направиха по-мъдри, и за пореден път доказаха, че силата е в единението!

Убедени сме, че по-добрите моменти за любимия ни спорт предстоят – и с общи усилия можем да ги реализираме!

Още веднъж честитим настъпването на новата 2022-а и желаем щастие и късмет на всички представители на българското футболно семейство!“, написаха от съюза.

Изминалата 2021 г. бе доста трудна за българския футбол, въпреки факта, че два клуба представляваха страната ни в европейските клубни турнири. Оттук насетне ни предстои много работа, за да върнем любимия ни спорт там, където му е мястото.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Светът посрещна Новата година

Светът посрещна Новата година Светът посрещна празнично новата година. Традиционно една от първите държави, които посрещнаха настъпващата години е Нова Зеландия. Австралия направи това с празнично светлинно шоу. Големите тържества бяха отменени в няколко големи града. Такива са Париж и Лондон. Айфеловата кула беше осветена в синьо, приветствайки празника. Рио […]