Мъж изгоря в дома си

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Мъж изгоря в дома си

Трагедия в първия ден на новата година в Русенско.

Голям пожар е избухнал малко след 9 часа тази сутрин в района на „Образцов чифлик“. Запалил се е апартамент на втория етаж в 4-етажно блокче. Собственикът не е успял да излезе и е загинал, уточнява „Дунав мост“.

Съседи разказаха, че са усетили първо миризмата на кабели и изгоряло, след което са видели гъстия пушек и лумналите малко след това пламъци. Подали са сигнал на тел.112. „Пушекът се появи от стаята Първоначално съвсем малко, после из един път пламна. Коридорът се запълни с пушек, черен пушек, не можеше да се диша. Който избяга навън, избяга, останалите горе останаха по стаите“, разказва Ремзи Ферадов.

Живеещите на третия и четвъртия етаж са останали блокирани в капан и се е наложило да бъдат евакуирани от пожарникарите с механизирана стълба. По предварителна информация трима души са били обгазени и са откарани от екипи на Спешна помощ в болница „Канев“. На място са били изпратени два екипа на пожарната и специализирана вишка, както и три линейки.

Апартаментът е бил пълен с мебели и лесно горими материали. Борбата с огъня продължи повече от час. Загиналият собственик е на 57 години, живеел е сам и е бил със заболяване, разказаха съседите.

Причините за пожара тепърва ще се изясняват.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

30% по-скъп газ искат от "Булгаргаз"

30% по-скъп газ искат от „Булгаргаз“ Природният газ да поскъпне с 30 процента от днес, е поискала държавната компания „Булгаргаз“ от Комисията за енергийно и водно регулиране. Комисията заседава и ако одобри искането, през този месец синьото гориво ще струва 133 лева и 41 стотинки за мегаватчас без такси и […]