Над 40 000 COVID случая за ден в Гърция и Турция

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Над 40 000 COVID случая за ден в Гърция и Турция

Повече от 40 хиляди случая на коронавирус бяха регистрирани от вчера вечерта до тази вечер в двете ни южни съседки – Гърция и Турция.

За Гърция това е четвъртият ден поред с антирекорд на висок брой новозаразени. Тази седмица гръцките власти наложиха затваряне на барове и ресторанти в полунощ и ограничения в броя на посетителите на тези заведения.

В Турция новите случаи на Covid-19 са двойно повече в сравнение с миналата седмица, но властите не наложиха ограничения.

В Италия също беше отбелязан антирекорд – със 144 хиляди новозаразени. Смъртните случаи вследствие на коронавирус са 155 за денонощие – в пъти по-малко, сравнено с началото на пандемията преди близо две години.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Стойо Мирков от "Братя" работил като склададжия

Стойо Мирков от „Братя“ работил като склададжия Топченгето Калин Йосифов от хитовия сериал „Братя“ се връща в актьорството заради големия Стефан Данаилов. Стойо Мирков се отказва от професията през далечната вече 2004 година. Но след тежки думи от страна на неговия преподавател от НАТФИЗ Стефан Данаилов той се замисля сериозно […]