Путин: Главната цел е повишаване качеството на живот на гражданите

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Путин: Главната цел е повишаване качеството на живот на гражданите

Главната цел пред Русия е повишаването на благосъстоянието и качеството на живот на гражданите. Това заяви в новогодишното си обръщение към нацията руският президент Владимир Путин.

По думите му много проблеми остават нерешени, но като цяло Русия достойно е преминала през предизвикателствата на отиващата си година.

„Най-важното е, че заедно преодолявахме трудностите на отминаващата година. Защитихме онези, които се оказаха в сложна ситуация. Подкрепихме, на първо място, възрастните хора и семействата, в които растат деца – бъдещето на Русия. Твърдо и последователно отстоявахме националните си интереси и сигурността на страната и гражданите“.

Владимир Путин наблегна върху солидарността в борбата с пандемията от Covid и изрази подкрепата си за хората, изгубили роднини и близки&

„Нека любовта изпълни всяко сърце и вдъхновява всички нас да изпълняваме поставените цели и да покоряваме най-високите върхове в името на любимите ни хора и на нашата единствена и велика родина. Честите Новата 2022 година“.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Зуека се поболя

Зуека се поболя Безгрижният живот на емигриралия в Барселона актьор Васил Василев-Зуека бързо е приключил. Само няколко месеца след като комикът събра багажа и се премести да живее в топлата Испания с втората си жена Ани и техния син Стефан, са го застигнали здравословни проблеми, писа вестник „Ретро“. Бившият екранен […]