Ето каква е причината за любовната драма с фатален край в Лясковец

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Ето каква е причината за любовната драма с фатален край в Лясковец

Ревност стои в основата на кървавата драма от Лясковец. След като Димитър Грамудов се опита да убие жената, с която живее на семейни начела, а после се самоуби в жилището си. Пред Блиц кметът на града Ивелина Гацова съобщи, че се касае за битов инцидент.

Двамата с Даниела Райкова се познават от дълги години, събира ги любовта към театъра, и местна трупа, в която участват. Но и тяхната тръпка един към друг е обречена като тази на Ромео и Жулиета.

И двамата имат деца от предишни бракове. Даниела Райкова е уважаван учител в средно училище „Максим Райкович“ в град Лясковец. Тя преподава на учениците дисциплина свързана с компютърно обучение и ги въвежда в aй ти – технологиите.

Димитър Грамудов е работник в местен завод. Той е и свидетел по делото на Петко, който застреля командоса Емил Шарков през 2014 година при специализирана акция. Като съсед той дава първите показания: „Беше голяма суматоха. Може би около час продължиха гърмежите, чуваха се автоматични откоси. Това разказа Димитър Грамудов, съсед на убиеца от Лясковец Петко Петков преди 7 години.

Кметът на град Лясковец Ивелина Гацова заяви, че след нова година ще говори с директора на училище „Максим Райкович“ Даниела Арабаджиева. Защото децата още не знаят, че тяхната учителка се бори за живота си след скандал с мъжа, който се опитал да я убие.

От снимките във Фейсбук се вижда, че Даниела Райкова има син, а през 2020 на 24 юли е празнувала 50 – годишен юбилей.

Относно самоубилия се Димитър Грамудов, кметът Ивелина Гацова заяви, че той има деца от предишен брак, и засега не са потърсили помощ от общината. Докато тече разследване тялото на Грамудов все още не освободено, за да бъде погребан.

По думите на кметицата много си личало, че Димитър и Даниела се обичат, афиширали любовта си, и нищо не подсказвало за този инцидент. От постове в социалната мрежа се вижда, че Димитър се обяснява в любов на Даниела.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Драстично по-висока такса "смет" в тази област

Драстично по-висока такса „смет“ в тази област От следващата година жителите на Габрово ще плащат повече за такса „смет“. Увеличението е с 16,4% за града и селата. Повишението на горивата, електрическата енергия, материалите и минималната работна заплата са част от мотивите, с които общинската администрация поиска увеличение на такса „смет“ […]