Десислава Радева с дарения към COVID отделенията на четири пловдивски болници

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Десислава Радева с дарения към COVID отделенията на четири пловдивски болници

Дежурните екипи в COVID отделенията на четири пловдивски болници – УМБАЛ „Свети Георги“, УМБАЛ „Пловдив“, като и в двете общински болници – МБАЛ „Свети Мина“ и МБАЛ „Свети Пантелеймон“ бяха зарадвани с неочаквани дарения от първата дама на България Десислава Радева, съобщиха от пресцентъра на общината.

„Уважението към лекарския труд е най-добрата оценка за усилията, които полагаме ежедневно. Няма значение какво е дарението, нито откъде идва – за нас е важен жестът към хората, които и в този ден не са до близките си, а са на своя пост в борбата с коварния вирус“, е заявил управителят на МБАЛ „Свети Пантелеймон“ д-р Константин Сапунджиев.

„Не крия задоволството си от признанието към труда, който полагат колегите. Лекарската професия е призвание, което не се влияе от празници и затова такъв жест заслужава само адмирации“, е коментирал управителят на МБАЛ „Свети Мина“ проф. Петър Петров.

Кметът на Пловдив Здравко Димитров лично е благодарил на Десислава Радева за благородния жест.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мъри иска да спести пари от Иван Горанов и братя Цоневи, а ръководството им реже заплатите с 1/3

Мъри иска да спести пари от Иван Горанов и братя Цоневи, а ръководството им реже заплатите с 1/3 Борислав и Радостин Цоневи са нарочени за гонене от Станимир Стоилов в Левски наред с бившия капитан на клуба Иван Горанов, научихме от „Тема Спорт“. Причината е, че треньорът не вижда достатъчно […]