5 причини защо повечето жени не харесват порното

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

5 причини защо повечето жени не харесват порното

Гледането на порно филми е един от най-често срещаните начини, с който представителите на силния пол възбуждат своите фантазии и желания. За жените или поне за някои, порното има съвсем различно лице, което го прави неприемливо за тях. Вижте защо.

Порното се приема различно от двата пола.

За да се възбудят, мъжете се нуждаят само от визуализация, каквато е порното. Гледката на голи жени с пищни и неестествени форми, сцени на силни оргазми са достатъчни, за да влудят представителите на силния пол, пише az-jenata.bg.

Това е така, защото мъжете са повече визуални същества. От друга страна дамите предпочитат да видят сексуалните сцени в подходящ контекст, като романтични филми, на фона на чувствена музика.

Усещанията от докосвания и миризми също събуждат желанието за секс у тях. Или казано накратко – порното се вижда и приема от двата пола по различен начин.

Всичко е изкуствено.

Още една причина, поради която жените не харесват да гледат порно е, защото го определят като неестествено. Актрисите с невъзможни физически форми експериментират с нелепи пози, изглеждат гротескни и грозни и определено не са привлекателни за жените зрители. Добавете към това и симулираната възбуда, нещо което се разминава с разбирането на жените дори за просто секс.

Наличие на друга жена.

В повечето случаи порното обслужва мъжките фантазии. Гледката, която се разкрива пред партньора на една жена, а именно – голи женски тела, гърчещи се, жадни от желанието за секс, определено е причина за това повечето жени да не одобряват гледането на порно от половинката им.

Това е така, защото голяма част от дамите разбират секса и любовта като нещо наистина много интимно между двама души, в което жената е единствена. Когато партньорът им гледа еротични филми, те го приемат като наличие на друга жена, дори и това да е само в сексуалните им фантазии.

Има елемент на сексизъм.

В повечето порно филми актрисата е готова на всякакви видове скандални и садистични сцени, в които главното действащо лице – мъжът, показва своето превъзходство, а тя обслужва неговите желания. Въпреки че всичко е сценарий, това по някакъв начин е сексистко и неприемливо за жените зрители.

Невъзможност да осъществят видяното.

Няма съмнение, че всеки мъж гледащ порно би искал да преживее голяма част от видяното със своята партньорка. В някои връзки има определена свобода и порното е вид разнообразие за партньорите, независимо, че не опитват всичко от представеното на екрана.

В други двойки понякога жената не желае да даде свобода на мъжките фантазии и да преживеят порното заедно. Нежеланието и невъзможността да осъществят тези мъжки фантазии, кара някои дами да не приемат порното.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Австрия ще подкрепи Чехия

Австрия ще подкрепи Чехия Австрия ще подкрепи Чехия в нейното предстоящо европейско председателство, съобщи ТАСС. Предстои Чехия да поеме европейското председателство във втората половина на предстоящата година. Австрийският външен министър Александър Шаленберг е провел разговори със своя колега Ян Липавски. Двамата са дали уверение в предстоящото сътрудничество. Чехия може да […]