Николай Младенов с трето дете- син

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Николай Младенов с трето дете- син

„На Коледа тази година Стоян избра да се роди в нашето семейство.“ Това съобщение изпрати до приятелите си в първата нощ на Коледа Николай Младенов, специален координатор за Близкоизточния мирен процес на ОНН.
Това е третото дете и първи син в семейството на бившия български министър, който досега има две дъщери, разказват от clubz.bg. Стоян е със забележителните мерки – 54 см и 4,1 кг. Той, както и двете му сестри, е роден в София – където и да са, семейство Младенови винаги се прибира в България за раждането на децата си.

Младенов беше министър на отбраната (2009-2010 г.) и министър на външните работи до 2013 г. в първото правителство на ГЕРБ. След това бе назначен за специален представител на генералния секретар на ООН Бан Ки-мун за Ирак и ръководител на мисията на организацията там.

Дипломатическата му кариера в крайна сметка го доведе в Израел като координатор на Близкоизточния мирен процес. А тази година стана член на Вашингтонския институт за близкоизточни политики.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ужас: Още един футболист почина по време на мач

Ужас: Още един футболист почина по време на мач Алжирският футболист Софиан Лукар получи сърдечен удар и почина, след като се сблъска със свой съотборник в мач от втора дивизия в Оран, съобщават местните медии. 28-годишният Лукар от Молудия Саида беше ударен от вратаря на отбора през първата част от […]