Зуека продава онлайн картини за 11 бона

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Зуека продава онлайн картини за 11 бона

Известният актьор и тв водещ Васил Василев-Зуека сюрпризира приятелите на изкуството с 12 нови картини, чиято обща стойност е 10 900 лв. 56-годишният творец представи платната си онлайн. Най-скъпото е 1000 лв., а най-евтиното – 800 лв.

Зуека показа картините си в уебпространството чрез популярната платформа „Купи изкуство“. Творбите, които струват 800 лв., са озаглавени „Пораснали деца“, и „Нощ“. Със стотачка по-скъпи са „Спомен“, „Едно цяло“, „Лято“, Storyboard, “Синьо момиче”, „Трепет“ и „Спомен за цял живот“, а оценените най-високо са „Буря“, „Циркът“ и „Свобода“. Част от рисунките на Васил са познати на почитателите му заради предварителното споделяне в социални мрежи. „Страхотни картини, наслаждавам се на цветовете и всеки път се удивлявам на въображението“, „Прекрасни“, „Толкова красота и естетика“, „Уникална дарба“, гласят някои от коментарите.

Четири картини, част от празничната изненада на Зуека, вече са откупени. Това са „Циркът“ за хилядарка, Storyboard и „Синьо момиче“, всяка от които за 900 лв. и „Нощ“ за 800 лв. Освен с огромен интерес от страна на българските си симпатизанти тв водещият, който живее в Испания, може да се похвали с поръчки и продажби зад граница, писа „Телеграф“.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЦСКА подписва дългоочакван договор между Коледа и Нова година

ЦСКА подписва дългоочакван договор между Коледа и Нова година ЦСКА ще подпише между Коледа и Нова година най-после договора за зимната си подготовка в Турция. Това най-вероятно ще се случи на 27 декември, понеделник. Сключването на контракта трябваше да стане факт преди десетина дни, но се забави поради независещи от […]