Италианци спасяват Берое!

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Италианци спасяват Берое!

Италиански консорциум е проявил сериозен интерес към акциите на Берое, твърди „Котаспорт“. Днес предстоят преговори между мераклиите от Апенините и представители на клуба, след като вече е имало разговори в тази посока. В тях ще се включи и кметът на Стара Загора – Живко Тодоров.

Припомняме, че Берое официално бе обявен за продажба. „В съответствие с политиката на правителството за оптимизиране на разходите на държавните енергийни дружества, ТЕЦ „Марица Изток 2“ ЕАД обявява за продажба 100% от акциите на „Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора“ ЕАД. В момента централата е собственик на футболния клуб. Това е несвойствена за нея дейност, особено в контекста на дълбоката криза с енергийните цени, която налага необходимост от по-ефективно управление на компаниите в системата“, съобщиха преди 2 дни собствениците на клуба чрез официалния сайт.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Прекрасни изненади за 4 зодии точно преди Нова година

Прекрасни изненади за 4 зодии точно преди Нова година Настъпването на новата година носи все повече радостни чувства и надежди за хората, които нетърпеливо чакат новото начало. Въпреки предпразничната суматоха, последните празнични дни на декември ще се окажат едни от най-щастливите за няколко зодии, пише actualno.com. Ето кои са късметлиите: […]