Най-страстните зодии

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Най-страстните зодии

Всички тези представители на зодиака са готови да отидат далеч в търсене на нови усещания. Ето кои са четирите най-страстни зодии:

Скорпион

Скорпионът е знак за необузданата страст, пише iwoman.bg. По скалата на силата на либидото от 1 до 10, Скорпионът получава цели 20 точки! Този човек може да прави любов през целия ден! Винаги е готов за сложна среща с бита сметана и ягоди. Но въпреки неговия ненаситен апетит, трябва да му отдадем почит, Скорпионът е много лоялен. По правило страстта му изгаря само един човек – сродната му душа. И само едно нещо може да разклати лоялността на Скорпиона – ревността. Това едва ли ви учудва!

Овен

Всеки, който търси любов и преданост във връзка с Овен, може да се изправи пред тежко разочарование. Овенът харесва процеса на лов повече от плячката. На първо място за игривия Овен е разнообразието. Още по-лошо, дори в уж силна връзка, този човек винаги е ненадежден. Импулсивният Овен обича изпитанията и затова всяко съблазнително предложение ще му се стори твърде примамливо да се бие. По правило Овенът е в постоянно търсене на веселие и развлечение, а не на стабилност.

Везни

Всеки, който се среща с Везни, трябва да се справя с поведение, които не водят до изграждане на самочувствие. Първо, Везните не спират да флиртуват. Освен това, като се има предвид лошият навик на Везните да казват на хората това, което искат да чуят, струва си да се разбере, че това се отнася и за партньора в романтичната връзка. Невъзможно е да не споменем навика на представителите на този знак да се глезят. Следователно, когато пред Везните се появи романтична оферта, на която е трудно да се откаже, те просто не могат да кажат „не“ и я приемат на драго сърце.

Телец

Телецът е знак от елементите на Земята по някаква причина. Доста креативен човек, той със сигурност ще ви изненада с начина си на „събиране с природата“ чрез правене на любов на открито. Телецът е изключително чувствен и страстен. Освен това предимството на връзката с такъв човек е непоклатимата му лоялност. Веднага след като спечелите сърцето на Телец, то ще бъде ваше завинаги! Винаги можете да го подложите на тест.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Диетоложка разкри как да не пълнеем през зимата

Диетоложка разкри как да не пълнеем през зимата Може би повечето от нас са забелязали, че през студените месеци като че ли сякаш напълняваме от въздуха. Да, мнозина ще кажат, че това се дължи на коледно-новогодишните празници и пищните трапези, които ги съпровождат. Това наистина до някъде е така, но […]