Още едно обвинение в сексуален тормоз към Тузара

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Още едно обвинение в сексуален тормоз към Тузара

Още една жена обвини актьора Крис Нот, изпълнил емблематичната роля на Тузара в сериалите „Сексът и градът“ и „Просто ей така“, в сексуално посегателство. Тя обаче няма да може да го съди засега, защото давността за предполагаемите факти била изтекла, предадоха световните агенции.

Певицата и композиторка Лайза Джентайл твърди, че Нот я е опипал през 2002 г. в Ню Йорк. След като я изпратил до дома ѝ с колата си, Нот настоял да се качи в апартамента на Джентайл. Там я целунал насила и после станал още по-агресивен, както разказва жената, но тогава тя успяла да го отблъсне и да му заяви: „Не, не искам“.

Адвокатката на Джентайл – Глория Олред, заяви, че клиентката ѝ не може да подаде жалба, защото са минали близо 20 години от деянието и в щата Ню Йорк давността е изтекла. Но идния месец в Ню Йорк ще бъде разглеждан нов закон, който ще позволи временно за една година жертвите на сексуални посегателства да могат да подават жалби дори за деяния с изтекла давност.

Крис Нот бе обвинен в изнасилване и проява на сексуална агресия първо от две жени. Едната твърди, че е била изнасилена от него през 2004 г. в апартамента му в Западен Холивуд. Другата била на среща с него в Ню Йорк през 2015 г. и после той я поканил в жилището си, където тя твърди, че той е бил агресивен с нея. Трета жена също обвини Нот в сексуална агресия, извършена през 2010 г.

Крис Нот категорично отрича тези обвинения. Той повдигна въпроса, че тези твърдения идват в момента, в който се появи продължението на сериала „Сексът и градът“. Трите актриси от продължението „Просто ей така“ реагираха тази седмица на обвиненията срещу Нот и казаха, че подкрепят жените, които са ги повдигнали срещу него.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Испански модел поздрави своите фенове за Коледа

Испански модел поздрави своите фенове за Коледа Испанският модел Ева Падлок не пропусна да поздрави своите фенове по случай коледните празници. Изкусителната брюнетка пусна провокативни снимки в социалните мрежи за радост на хилядите си последователи. Ева, която преди време бе близо до моторните спортове, вече предпочита да изкарва прехраната си, […]